Werkwijze

Werkwijze

Mijn werkwijze

Voor mijn werk maak ik gebruik van goede apparatuur waarop ik altijd kan vertrouwen.

Ik film met verschillende accessoires om mijn stijl terug te laten komen in de video. Daarbij monteer ik met professionele editing software, waarbij ik probleemloos al uw wensen kan realiseren.

Mijn aanpak

Ik verplaats mij vol passie in uw bedrijf, product of dienst, én uw doelgroep. Op deze manier benader ik u of uw bedrijf vanuit de visie van uw potentiële klant en weet ik precies hoe ik hem of haar het best kan bereiken.

We maken samen de vertaalslag van een verhaal naar effectief beeld. Dit beeld moet perfect aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo creëren we een herkenbaar beeld en kan de film perfect geïntegreerd worden met advertising.

Leg uw gedachte vrijblijvend aan mij voor. Ook als het idee nog niet (helemaal) is uitgewerkt denk ik graag met u mee. Ik sta voor alles open en ben breed inzetbaar.

Naast opnames is het ook mogelijk dat u beelden heeft die gemonteerd moeten worden. Ook daarvoor kunt u bij mij terecht en tegen een uurtarief van € 50,- kan ik uw verhaal vertalen naar een naar wens gemonteerde film.

Het resultaat

Een prachtige, doeltreffende bedrijfsfilm die u direct kunt inzetten voor profilering, marketing of sales. Een prachtige film, gemonteerd helemaal naar uw wens.

Ik werk met volledig professionele apparatuur. Montage in Adobe Premiere / Final Cut Pro.