Film op maat

Film op maat

Videoproductie

Op zoek naar een BEDRIJFSFILM die van begin tot einde blijft boeien? Ik vertel uw verhaal met beelden en pas verschillende film en montage-strategieën toe die ervoor zorgen dat de boodschap bij uw doelgroep over komt. Dit combineer ik met beelden die aansluiten bij uw identiteit en op deze manier creëer ik zo uw perfecte bedrijfsfilm.

Achter elke bedrijfsfilm zit een doordacht concept die er voor zorgt dat de film ook daadwerkelijk resultaat oplevert.

Geïnteresseerd?
Ga nu naar tarieven of neem nu contact op.

01. Kennismaking

We maken kennis met elkaar. Het is fijn elkaar ontmoet te hebben.

02. Brainstorm

Samen bespreken we uw project. Uw wensen worden benadrukt. Waar moet ik rekening mee houden?

03. Opnames

Hierna wordt een draaiboek gemaakt en hieruit volgen de opnames.

04. Montage

De montage is binnen enkele weken klaar. Samen bespreken we de video en eenmalig kan er wat gewijzigd worden in de montage.

05. Ontvangst

U ontvangt de video digitaal en eventueel kan het ruwe materiaal opgevraagd worden.

Mijn aanpak

Ik verplaats mij vol passie in uw bedrijf, product of dienst, én daarbij uw doelgroep. Op deze manier benader ik uw bedrijf vanuit de visie van uw potentiële klant en weet ik precies hoe ik hem of haar het best kan bereiken.

We maken samen de vertaalslag van een corporate story naar effectief beeld. Dit beeld moet perfect aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo creëren we een herkenbaar beeld en kan de film perfect geïntegreerd worden met advertising.

Het resultaat
Een prachtige, doeltreffende bedrijfsfilm die u direct kunt inzetten voor profilering, marketing of sales.

Trots op uw bedrijf en daarmee film

Ik ontwikkel film content die uw boodschap overbrengt en op verschillende manieren ingezet kan worden. Of we uw doelgroep nou over moeten halen om iets te kopen, -droge- informatie op een filmische, pakkende manier in beeld moeten brengen, of aan moeten zetten tot actie. Ik ontwikkel een branding bedrijfsfilm die u met trots in zult zetten.

Leg uw corporate story vrijblijvend aan mij voor. Ook als het idee nog niet (helemaal) is uitgewerkt denk ik graag met u mee. Op naar de perfecte bedrijfsfilm met SMOOTH PICTURES!

“ Hele mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Heel mooi beeldmateriaal om nog rustig na te kunnen genieten van onze bruiloft. Bedankt Ed! ”
- Willem Theiner op Facebook

Gerelateerde portfolio items