Bruiloft film

Bruiloft film

Een complete bruiloft video en impressie film

Jullie trouwdag. De mooiste dag van je leven. Een dag waar je nog vaak aan terug zult denken. Vol ontroerende momenten die je graag nog eens zou willen herbeleven. Een bijpassende bruiloft video maakt dat mogelijk.

Een bruiloft video van SMOOTH PICTURES laat alle kleine details van jullie bijzondere dag terug komen. SMOOTH PICTURES biedt verschillende opties aan voor het filmen van deze bijzondere dag. Deze mogelijkheden neem ik graag met jullie door tijdens een uitgebreid gesprek over jullie wensen, het programma van de dag en de locaties.

Ik zal de gehele dag aanwezig zijn en alle leuke, prachtige momenten en kleine details vastleggen op video. Van de voorbereidingen thuis tot aan de aankomst op de trouwlocatie en van de ceremonie tot aan het ja-woord. Al deze unieke momenten worden uiteindelijk verwerkt in jullie bruiloft video (30-90 min.) en impressie (3-5 min.).

Geïnteresseerd?
Ga nu naar tarieven of neem nu contact op.

01. Kennismaking

Wij maken kennis met elkaar(eventueel skype). Het is fijn elkaar ontmoet te hebben, omdat ik aanwezig ben op een speciale dag voor jullie.

02. Brainstorm

Samen bespreken wij de grote dag. Jullie wensen komen naar voren. Waar moet ik rekening mee houden?

03. Trouwen

Ik ben de gehele dag aanwezig en leg alle leuke, prachtige momenten en kleine details vast op video.

04. Montage

De montage is binnen twee maanden klaar. Samen bespreken wij de video en eenmalig kan er wat gewijzigd worden in de montage.

05. Ontvangst

Jullie ontvangen de video’s van jullie bruiloft digitaal en eventueel kan ruw materiaal opgevraagd worden.

Dag impressie

SMOOTH PICTURES werkt met een zogenaamde same-day-edit, waarbij ik ervoor zorg dat ik nog dezelfde dag verschillende momenten van de ochtend en middag monteer. Op deze manier kunnen de avondgasten een impressie meebeleven van jullie dag. Samen genieten!

“ Hele mooie prijs/kwaliteitsverhouding. Heel mooi beeldmateriaal om nog rustig na te kunnen genieten van onze bruiloft. Bedankt Ed! ”
- Willem Theiner op Facebook

Gerelateerde portfolio items